design Od skice do kolekcije

STM - Studio mode

Tvrtka STM posluje od davne 1986. godine. Od samog početka tvrtka se bavila izradom vlastitih kolekcija. Kroz godine, ponudili smo svoje znanje i iskustvo mnogim inozemnim dizajnerima u izradi kolekcija te serijskoj proizvodnji. Sa tridesetak zaposlenih dovoljno smo stručni i osposobljeni za specijaliziranu proizvodnju visokokvalitetne ženske odjeće od dizajna, konstrukcije krojeva i i zrade krojnih slika do tehnoloških rješenja i kvalitetne izrade. Od samog početka proizvodimo odjeću atraktivnog dizajna, kvalitetne izrade te najkvalitetnijih prirodnih materijala. Odjeću Studia mode trenutno možete kupovati u web trgovini, te u Čakovcu u robnoj kući Međimurka u sklopu dućana Donatex.

Izrada krojeva

Konstrukcijom kroja vizija dizajnera provodi se u djelo. Naši konstruktori prema skici modela rade konstrukciju osnovnog kroja, prema kojem slijedi proces krojenja i šivanja kolekcijskog prototipa.

Izrada krojnih slika

Izrada krojnih slika temelj je za proces krojenja naručenih modela. Naše stručno obrazovane djelatnice izrađuju krojne slike na sistemu Dyamino.

Izrada kolekcija

Stručno smo osposobljeni za izradu kolekcija prema skici ili opisu modela. Ujedno radimo i tehnološku pripremu za buduću proizvodnju ( izrada kalkulacija, utroška tkanine i pribora…)

Gradiranje

Nakon dobivene narudžbe za proizvodnju pristupa se gradiranju osnovnog kroja ( smanjenje i povećanje osnovnog kroja) prema zadanim veličinama. Proces gradiranja vrši se na sistemu Lectra.

Kvaliteta

Kvaliteta izrade i materijala visoki su standardi koje osiguravamo svojim kupcima više od 30 godina.

Sigurna kupnja

Na našem web shopu kupujte bezbrižno i bez bojazni za svoje podatke jer STM Vam garantira sigurnu kupnju i brzu dostavu.

STM designe

Pomno dizajnirana ženska odjeća visoke kvalitete izrade i materijala s krojevima koji odlično oblikuju žensku figuru.

Shop online

STM online trgovina nudi široku ponudu visokokvalitete ženske odjeće domaće proizvodnje i autentičnog dizajna.

Brza dostava

Kako bi našim kupcima osigurali dodanu vrijednost i odlično korisničko iskustvo dostava za sve STM kupce je brza i besplatna iznad 500kn.

Siguran povrat

Kupnjom svih naših proizvoda STM garantira siguran povrat, zamjenu ili reklamaciju kupljenih artikala.

Zapratite nas na Facebooku